RENGASHOTELLI

Rengasmarket Kouvolan rengashotelli huolehtii renkaistasi puolestasi

Rengashotelli, eli renkaiden kausisäilytys on helppo ja turvallinen tapa huolehtia renkaiden oikeaoppisesesta säilytyksestä. Rengasmarket Kouvolan rengashotelli tarjoaa renkaiden säilyksen optimaalisissa olosuhteissa, eli kuivassa ja oikeassa lämpötilassa. Oikeanlaisella säilytyksellä on suuri vaikutus renkaiden käyttöikään. Oikeaoppisessa säilytyksessä renkaat tulee suojata valolta, kosteudelta ja lialta.

Renkaiden säilytys meillä on oivallinen tapa säästää tilaa myös kotonasi, eikä sinun tarvitse huolehtia renkaiden kuljetuksesta. Renkaiden säilytys rengashotellissa on turvallista, sillä tilamme ovat vartioidut ja vakuutetut.

Rengashotellin palvelut

Rengashotellipalvelut räätälöidään joustavasti tarpeidesi ja toiveidesi mukaan. Renkaiden kausisäilytyksen lisäksi rengassäilytys tarjoaa renkaiden kuntotarkastuksen sekä alle laiton. Kuntotarkastukseen kuuluu esimerkiksi renkaiden urasyvyyden mittaus, sekä venttiilien ja ilmanpaineiden tarkistus. Kuntotarkastuksen yhteydessä saat meiltä opastusta mikäli on aika päivittää renkaasi uusiin. Rengashotelli huolehtii puolestasi myös renkaiden pesusta ja puhdistuksesta.

Halutessasi hoidamme tasapainotuksen sekä muut rengastyöt alle laiton yhteydessä.

Rengashotellin hinnasto

Henkilöautot
79€/kausi (158€/vuosi)

P-Autot ja Maasturit
89€/kausi (178€/vuosi)

Hinnat sis. Renkaiden säilytyksen + allevaihdon, renkaiden pesun, ilmanpaineiden tarkistuksen sekä renkaiden kuntotarkastuksen.

Rengashotellimaksu veloitetaan takautuvasti säilytyskauden jälkeen.

Lisäpalveluna:
Vahaus 25€ / sarja
Renkaiden tasapainoitus 35€ / sarja

Rengashotelli